LEGO® Creator - Undervandsrobot 31090
LEGO® Creator - Undervandsrobot 31090
249 kr
165 kr
Pris inkl. moms

LEGO® Creator - Undervandsrobot 31090


249 kr
Pris
165 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
84 kr-34%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A258801

LEGO® Creator - Undervandsrobot 31090
Udforsk havets bund efter skatte med LEGO® Creator 3 i 1-sættet 31090 Undervandsrobot, der har yderst justerbare led, stor gennemsigtig kuppelformet hjelm, rødt robotøje, ballasttanke og kæmpestore fødder til at gå på havbunden. Fjern robottens øje for at omdanne kuplen til et cockpit med kontrolcenter. Undervandsrobotlegetøjet har også klo og bor yderst på sin venstre arm og en gribeklo på den højre. Sættet indeholder også en djævlerokke, der kan bygges, og en lille havbundsmodel med en havplante og guldklumpelementer Med LEGO Creator 3 i 1-sæt får du 3 forskellige bygge- og legeoplevelser Byg den seje Undervandsrobot, og ombyg den derefter til en legetøjsubåd eller et undersøisk skattejagtscenter med undervandskran for at få endnu mere dybhavsaction og -eventyr.

 • Få 3 sjove byggemuligheder med dette LEGO® Creator 3 i 1-sæt: Byg den seje Undervandsrobot og rokken, og ombyg derefter sættet til en sej legetøjsubåd med robotarm eller et undersøisk skattejagtscenter med undervandskran.
 • Undervandsrobotten har yderst fleksible led, observationskuppel med rødt robotøje, robothænder med bor, klo og gribeklo, ballasttanke og store robotfødder til at gå på havbunden, og sættet indeholder også en djævlerokke, der kan bygges, og en lille havbundsmodel med havplante og guldklumpelementer.
 • Undervandsrobotten har et gult, gråt, sort og rødt farvetema.
 • Åbn robottens hjelm, og fjern robotøjet for at afsløre en styrepult.
 • Bevæg robottens hoved, arme og ben til seje actionstillinger.
 • Drag til havets bund på jagt efter undersøiske skatte med denne futuristiske robot, men pas på djævlerokken med den piggede hale!
 • Undervandsrobotten er over 14 cm høj.
 • Djævlerokken er over 3 cm høj, 6 cm lang og 7 cm bred.
 • Legetøjsubåden er over 9 cm høj, 17 cm lang og 13 cm bred.
 • Undervandskranen er over 12 cm høj, 13 cm lang og 18 cm bred.

Detaljer:
 • Dele: 207
 • Alder: Fra 7 år.

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

Vores Topseller

LEGO® Creator - Undervandsrobot 31090
249 kr
165 kr
Top mærker