LEGO® Creator - Trætopskatte 31078
Pris 245 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A238207

LEGO® Creator - Trætopskatte 31078
Drag ud på pirateventyr i trætophuset! Oplev fantasifulde pirateventyr med LEGO® Creator 3 i 1-sættet 31078 Trætopskatte, der indeholder et piratskib-trætophus i 3 niveauer med skibsdæk, ror, skattekiste-skjulefunktion, bovspryd med flag og bamse, udkigstønde, dækgynge og hule på øverste niveau. Pirattilbehøret omfatter en hat, en kikkert og 2 sværd. Denne 3 i 1-model kan ombygges til et piratskib eller en kraniegrotte for at få mere piratsjov. Sættet indeholder 2 minifigurer, der er klædt på til pirateventyr, samt en uhyggelig edderkoppefigur.

 • 2 minifigurer: en pige og en dreng klædt på til pirateventyr, samt figurer af edderkop og bamse.
 • Piratskib-trætophus, der kan bygges, med skibsdæk, ror, skattekiste med skjulefunktion, bovspryd med flag, udkigstønde, dækgynge og hule på øverste niveau.
 • Grib dit sværd og din sørøverhat, og så af sted til trætophuset til piratskibseventyr.
 • Tag roret, eller grib dit kort og din kikkert, og kravl op til udkigstønden for at få det store overblik.
 • Gem din skattekiste i skjulestedet, men pas på edderkoppen! Fortsæt eventyret med denne LEGO® Creator 3 i 1-model. Ombyg, og drag til søs ombord på et piratskib, eller søg efter skatten i en kraniegrotte med lysende øjne.
 • Trætophuset er over 20 cm højt, 14 cm bredt og 19 cm dybt.
 • Piratskibet er over 11 cm højt, 22 cm bredt og 7 cm dybt.
 • Kraniegrotten er over 10 cm høj, 16 cm bred og 12 cm dyb.

Detaljer:
 • Dele: 260
 • Alder: 7 - 12 år

 • OBS
  Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.
LEGO® Creator - Trætopskatte 31078
245 kr
Top mærker