LEGO® Creator - Raket-rallybil 31075

LEGO® Creator - Raket-rallybil 31075


179 kr
Pris
144 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
35 kr-20%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A229440

LEGO® Creator - Raket-rallybil 31075
Drag ud i vildmarken med 3 i 1-sættet Vildmarkseventyr! Tag på Vildmarkseventyr med dette fantastiske 3 i 1-sæt, der indeholder et klassisk offroader-køretøj med værktøjsholdere, tagmonteret reservehjul, kængurugitter, minifigur-førerhus med sikkerhedsbur, brede fælge med kraftige dæk, fungerende kranspil, træstamme, der kan bygges, samt beplantning. Dette LEGO® Creator legetøj til drenge og piger kan ombygges til en vildmarkslejr eller en helikopter med kranspil for at skabe endnu mere spænding, og der medfølger en minifigur af en opdagelsesrejsende klar til eventyr med sin trofaste hund, der kan bygges.

 • Minifigur af en opdagelsesrejsende, klar til eventyr med sin trofaste hund, der kan bygges.
 • Klassisk offroader-køretøj med værktøjsholdere, tagmonteret reservehjul, kængurugitter, minifigur-førerhus med sikkerhedsbur, brede fælge med kraftige dæk, fungerende kranspil, træstamme, der kan bygges, samt beplantning.
 • Blåt, sort, gråt og brunt farvetema.
 • Læs dit værktøj på offroaderen, hjælp den søde hund ind i førerhuset, og kør ud på Vildmarkseventyr.
 • Drøn af sted over barsk terræn, og brug kranspillet til at fjerne træstammen, der er faldet ned.
 • Fortsæt eventyret med denne 3 i 1-model. Ombyg offroaderen til en vildmarkslejr med shelter, jolle og bjergbæk, eller tag på dristige redningsaktioner med en helikopter med kranspil.
 • Dette legetøj til drenge og piger er egnet til børn i alderen 7-12 år.
 • Offroaderen er over 8 cm høj, 13 cm lang og 8 cm bred.
 • Vildmarkslejren er over 5 cm høj, 13 cm bred og 7 cm dyb.
 • Helikopteren med kranspil er over 8 cm høj, 12 cm lang og 13 cm bred.

 • Detaljer:
 • Dele: 225
 • Alder: Fra 7-12 år.

 • Bemærk
  Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lego

  LEGO® – For små bygmestre

  LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

  Vores Topseller

  LEGO® Creator - Raket-rallybil 31075
  179 kr
  144 kr
  Top mærker