LEGO® Creator - Modulsæt: Søde overraskelser 31077
LEGO® Creator - Modulsæt: Søde overraskelser 31077
289 kr
Pris inkl. moms

LEGO® Creator - Modulsæt: Søde overraskelser 31077


Pris
289 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A238205

LEGO® Creator - Modulsæt: Søde overraskelser 31077
Åbn dit eget konditori med modulsættet Søde overraskelser! Betjen de glade kunder med lækre sager i dette hyggelige LEGO® konditori med farvestrålende facade, der har 3 rød- og hvidstribede markiser, stort karnapvindue med drejeligt kagefad og trappe til en tagterrasse med siddepladser. Det herlige LEGO Creator 3 i 1-sæt 31077 Modulsæt: Søde overraskelser indeholder også en salgsbod, parasol, hæveautomat og tyggegummimaskine Bland og kombiner modulerne, der kan bygges, og byt om på vinduer, døre og andre modulsektioner for at bygge dit eget konditori med LEGO Creator modulsystemet Denne 3 i 1-model kan ombygges til et poolhus eller en hjørnecafé for at opleve nye eventyr, og der medfølger 3 minifigurer: en butiksejer og 2 loyale kunder.

 • Tre minifigurer medfølger: butiksejer og 2 kunder.
 • LEGO® konditori med farverig facade, stort karnapvindue, drejeligt kagefad, 3 rød- og hvidstribede markiser, tagterrasse med siddepladser, skilt med kage- og konditorudsmykning, hævemaskine samt salgsbod, tyggegummimaskine og blomst- og cupcake-udsmykning.
 • Lav appetitvækkende cupcakes og kager, og vis dem frem i det store karnapvindue.
 • Betjen kunderne med søde sager og drikkevarer fra salgsboden
 • Tag trappen op til tagterrassen med siddepladser.
 • Byt om på vinduer, døre og andre modulsektioner for at bygge dit eget konditori med LEGO® Creator modulsystemet.
 • Fortsæt eventyret med denne 3 i 1-model. Ombyg konditoriet, og tag en pause i et afslappende poolhus, eller åbn en hyggelig hjørnecafé.
 • Konditoriet er over 16 cm højt, 22 cm bredt og 11 cm dybt.
 • Poolhuset er over 13 cm højt, 16 cm bredt og 12 cm dybt.
 • Hjørnecaféen er over 8 cm høj, 23 cm bred og 10 cm dyb.

Detaljer:
 • Dele: 396
 • Alder: 8-12 år

 • OBS
  Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

Vores Topseller

LEGO® Creator - Modulsæt: Søde overraskelser 31077
289 kr
Top mærker