Erstatningsforslag til udsolgte artikler

LEGO® Creator - Modulsæt: Skaterhus 31081
p.t. udsolgt

LEGO® Creator - Modulsæt: Skaterhus 31081


350 kr
Pris
215 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
135 kr-39%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A229149

LEGO® Creator - Modulsæt: Skaterhus 31081
Nyd de utrolige aktiviteter i 3 i 1-modulsættet Skaterhus! Byg dit yndlingssted med 3 i 1-modulsættet Skaterhus, der indeholder detaljeret interiør med radio, tv og sofa samt stor udendørs skateboardrampe, klatrestativ, klatrevæg og basketballkurv. Du kan også tage en tur på løbehjulet eller prøve at lave graffitikunst. Bland og kombiner modulerne, der kan bygges, og byt om på vinduer, døre og andre modulsektioner for at bygge dit eget Skaterhus med LEGO® Creator modulsystemet. Dette 3 i 1-byg selv-legetøj kan også ombygges til en spilarkade med maskiner og hjørnecafé, eller til en skatepark, komplet med spændende skateboardbane. Der medfølger 2 minifigurer, der begge er klar til sjov og eventyr.

 • 2 minifigurer: dreng og pige, begge klar til eventyr.
 • Detaljeret interiør, skateboardrampe, klatrestativ, klatrevæg og basketballkurv samt skateboard og løbehjul.
 • Modulsættet Skaterhus er indrettet med tv, radio, sofa og en plakat med LEGO® Creator modellen Raket-rallybil.
 • Farverig facade med rødt, beige, gult, grønt, brunt og gråt farvetema.
 • Tag løbehjulet med på et flyvehop på den store rampe, prøv kræfter med klatrevæggen, sving dig i klatrestativet, vis dine skateboardfærdigheder, skyd til måls efter basketballkurven, se lidt tv, og hyg dig med dine venner.
 • Bland selv modulerne, der kan bygges og er lette at sætte sammen, og lav en terrasse på taget, og byt om på vinduer og døre og andre modulsektioner for at skabe dit helt eget hus med LEGO® Creator modulsystemet, der er nyt i juni 2017.
 • Fortsæt eventyret med denne 3 i 1-model. Ombyg modellen til en sej spilarkade med maskiner og hjørnecafé, eller til en skatepark, komplet med megasej skateboardbane og tv-kamera.
 • Dette byg selv-legetøj er egnet til børn i alderen 8-12 år.
 • Modulsættet Skaterhus er over 16 cm højt, 23 cm bredt og 13 cm dybt.
 • Spilarkaden er over 7 cm høj, 22 cm bred og 17 cm dyb.
 • Skateparken er over 6 cm høj, 18 cm lang og 19 cm bred.

 • Detaljer:
 • Dele: 422
 • Alder: Fra 8-12 år.

 • Bemærk
  Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lego

  LEGO® – For små bygmestre

  LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

  Vores Topseller

  Top mærker