Learning Resources ® Grøntsagshave
Pris
295 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A376121

EAN: 086002036865

Learning Resources ® Grøntsagshave
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: fra 24 måneder
  • Den, der sår læringssjov, vil høste succes - med legetøjsfoder som f.eks. gulerod, kartoffel, rødbede, græskar, to tomater og to svampe, som de kvikke børn kan høste fra fire rækker af legebede.
  • Samtidig kan vigtige færdigheder som sprogudvikling, social interaktion og sortering og matchning erhverves gennem leg.
  • Grøntsagshaven er det perfekte supplement til legekøkkenet eller Kaufl aden og indeholder spilforslag til forældrene med mange underholdende spilidéer.
Materiale og dimensioner:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 28,7 x 21,3 x 13,2 cm
  • Vægt: 0,52 kg
  • Materiale: PET

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Learning Resources ® Grøntsagshave
Learning Resources ® Grøntsagshave
295 kr