Learning Resources ® Alpha bet Have Activity Set

Learning Resources ® Alpha bet Have Activity Set


Pris
277 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A375989

EAN: 765023055436

Learning Resources ® Alpha bet Have Activity Set
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: 3 år og opefter
  • Børnene kan matche store og små bogstaver, stave til enkle ord og meget mere, når de bruger Alpha bet garden-aktivitetssættet fra Learning Resources!
  • Hver venlig børnehave Alpha bet-blomst har den perfekte størrelse til små hænder og er klar til en af de over 15 aktiviteter i dette tænkende legetøj til småbørn, der hjælper børn med at opbygge færdigheder, der er klar til skolen.
  • Sammen med 4 venlige bi-tællere hjælper hver af sætets farverige Alpha bet blomster børnene med at udvikle deres finmotorik under hvert læringseventyr for førskolebørn
  • Alle de sjove aktiviteter i dette sæt foregår i et alt-i-et-legesætmiljø, som omfatter to unikke dobbeltsidede legemåtter og spændende illustrationer, der fremmer fantasien.
Dimensioner og vægt:
  • Pakningens mål (længde x bredde x højde): 29,1 x 24,8 x 6,4 cm
  • Vægt: 0,72 kg
  • Materiale: plast
Advarsel og sikkerhedsinstruktioner:
    Advarsel: Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, som kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Learning Resources ® Alpha bet Have Activity Set
Learning Resources ® Alpha bet Have Activity Set
277 kr