LASCAL Kiddy Guard Avant dørgitter hvid
Variant:
 • Lascal Kiddy Guard Avant-gitter sort
 • LASCAL Kiddy Guard Avant dørgitter hvid

Vejl. pris¹
1.190 kr
Pris
1.147 kr
Fri fragt
Du sparer
43 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A258358

EAN: 7330863210210

LASCAL Kiddy Guard Avant dørgitter hvid

KiddyGuard Avant monteres nemt på stenvægge, betonvægge samt trækonstruktioner. På grund af oprulningsfunktionen, fylder KittyGuard™ ikke meget, når den ikke bliver benyttet. Det trinløse gitter er produceret af stabilt ikke strækbar syntetisk materiale. Børn kan ikke komme til skade, små hænder kan ikke komme i klemme og det er ikke muligt at klatre.

Produktdetaljer:
 • Stabilt udtrækkeligt dørgitter
 • Til dør og trappeåbninger fra 0 - 120 cm
 • Enkel at betjene Kan betjenes med en hånd
 • For børn op til 2 års alderen
Tekniske detaljer:
 • Højde: 89,6 cm
 • Kan trækkes 120 cm ud
 • Montage: I døråbningen, foran døråbningen på væggen, øverste eller nederste del af trappen eller på trappegelænder (Det kræver erhvervelsen af valgfrie rørstøtter)
 • KiddyGuard avant svarer til EN 1930:2000
Udstyr og tilbehør:
 • Komfortabel betjening med en hånd
 • Børnesikringsmekanisme låser automatisk cirka 15 sekunder efter åbning og lukning
Låst åben eller lukket:

KiddyGuard™ forbliver i åben og lukket tilstand låst, så dine børn ikke kan bruge det som legetøj.

Tidsforsinket låsning:

For enkel håndtering er KiddyGuard udstyret med en tidsforsinket lås. Denne mekanisme forlader gitteret ulåst, mens det er åbent eller lukket. Tryk og drej låseknappen op til 290 grader for at åbne eller lukke gitteret Jo mindre rotation, jo mindre tid tager det at låse. Gitteret låser automatisk, når låseknappen vender tilbage til udgangspostionen.

Manuel låsning:

I tilfælde af, at du har behov for mere tid. Tryk og drej låseknappen længere end 290 grader, så forbliver gitteret ulåst uden tidsbegrænsning. For nu at låse skal låseknappen nu drejes mod uret.

Enkel at bygge.

Passer til åbninger op til 120 cm. Monteringsmateriale til fastgørelse på træ, mursten eller betonvæg er inkluderet. Følgende værktøjer er nødvendige: Skruetrækker, boremaskine og målebånd

Yderligere informationer:

Med Lascal Kiddy Guard avant dørgitter begrænser du mulighederne for, at dit barn kommer til skade. Dør og trappegitter er uundværlige sikkerhedsanordninger i et hjem med børn.

Simpel drift og nem montering:

Lascal Kiddy Guard dørgitter kan monteres i døråbninger og trappeopgange med en bredde på op til 120 cm. Det fungere som et rullegardin og kræver minimal plads Skillevæggen er lavet af tyndt metal Det giver ikke efter, og udelukker børns muligheder for at klatre og komme til skade. En indbygget børnesikring låser efter cirka 15 sekunder ved åbning og lukning, Alternativt er det muligt at låse gitteret manuelt.

En diskret sikkerhedsløsning:

For Lascal Guard avant er der flere monterings muligheder. Det kan sættes fast på træ, beton og murværk. Det monteres i døråbningen eller på væggen foran døråbningen. Det passer øverst og nederst på trappen, samt på gelænderet. Ved fastsættelse på gelænderet skal en tilhørende rørholder erhverves. Trappegitteret er i alt 89,6 cm højt. Børn har svært ved at se eller klatre over

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: LASCAL Kiddy Guard Avant dørgitter hvid
4.5
103 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 67
 
4 stjerner
| 25
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

LASCAL Kiddy Guard Avant dørgitter hvid
LASCAL Kiddy Guard Avant dørgitter hvid
Vejl. pris¹ 1.190 kr
1.147 kr