❄ VINTER RABATTER ❄
❄ VINTER RABATTER ❄
Ekstra rabat:
Spar op til 500 kr.
24
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!
Lascal bæresele m1 rød
Variant:
  • Lascal bæresele m1 rød
  • Lascal Babyslynge m1 blå

1.099 kr
Pris
1.059 kr
Fri fragt
Du sparer
40 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A258415

EAN: 7330863070302

Lascal bæresele m1 rød
m1 bæresele, den ergonomiske bæresele, ssom er komfortabel for barnet.
Den innovative og ergonomiske Lascal M1 bæresele gør rejsen med barnet let. Et specielt børnesæde tilpasser bæreselen til nyfødte med en vægt på 3,5 kg til 3-4 år med en vægt på 15 kg.

Fuld støtte
Et ekstra bredt 3D-sæde, som er fuldstændigt åndbart, polstrer bagdelen og benene og byder på ultimativ støtte i alle tre positioner. Dette giver dit barn masser af plads til bagdelen - til maksimal komfort Uanset om du bærer barnet ind- eller ud eller på ryggen: Du kan være sikker på, at barnet sidder trykt og hyggeligt.

Kan tilpasses, komfortabelt design
Takket være det enestående design, kan du skifte mellem bærepositioner. Speciel 3D-stof byder barnet på den bedste komfort, ingen friktion og fuld åndbarhed.

Kropsbeskyttelse og skulderrem
En kropsbeskyttelse sørger for mere beskyttelse og endnu mere hygge for nyfødte. Ergonomisk polstring langs skulderremmen, bredt hoftebælte og en integreret rygstøtte gør det til en leg at bære barnet.

Vægt: 1 kg

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topsellers

Lascal bæresele m1 rød
1.099 kr
1.059 kr