Kun i dag: Spar 10% ekstra!
Kun i dag: Spar 10% ekstra!
Kopiér koden:
KDKN9683
00
tim
00
min
00
sek
Se kuponeni
Lamaze® Stablingsraket, blød
Lamaze® Stablingsraket, blød
249 kr
180 kr
Pris inkl. moms
249 kr
Pris
180 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
69 kr-28%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A230708

Lamaze® Stablingsraket, blød
Stableringsraket og den lille astronaut fremmer de brede motoriske færdigheder ved at samle og demontere de fire individuelle elementer. En ekstra bidestjerne understøtter din baby ved tandfrembrud. De mange forskellige materialer, strukturer, farver og lyde er altid nysgerrige og opmuntrer til udviklingen af ​barnet. Knitrende, ranglende, klingeling: Denne raket har virkelig det hele.
4 stabelbare elementer + stof astronaut figur for at fremme de motoriske færdigheder. Integreret tænderring understøtter din baby ved tandfrembrud. Fremme af opfattelsen ved knitrende, ranglende og Klingeling elementer.

Detaljer:
 • Størrelse: 13 x 9,5 x 15,8 cm
 • Inkl. en lille stof astronaut
 • Alder: Fra 6 måneder
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lamaze

  LAMAZE - kun fantasien sætter grænser

  Barnets udvikling er et dagligt eventyr og med stor undren kan man som forældre følge med i de hurtige udviklingsspring. Det er forbavsende hvor hurtigt børn lærer ting i mange tilfælde. LAMAZE har gjort sig til opgave at følge disse udviklingstrin ved at producere passende legetøj. De forskellige materialer, farver og lyde fremmer barnets sanser, uanset om barnet leger for sig eller sammen med forældrene. Barnet lærer at se, høre, føle og reagere på den omgivende verden og på denne måde udvikles barnets motoriske evner.

  LAMAZE er kendt for at producere varer i allerhøjeste kvalitet. Artiklerne er særdeles rige på detaljer, så barnet altid kan opdage legetøjet fra en ny synsvinkel. Den verdenskendte fødselslæge Fernand Lamaze fra Frankrig er navngiver for mærket. Lamaze kombinerer erfaring og viden med kvalitet og design.

  Vores Topseller

  Lamaze® Stablingsraket, blød
  249 kr
  180 kr
  Top mærker