Lamaze® - Legetæppe Freddie Sommerfugl, aktivitetstæppe

Lamaze® - Legetæppe Freddie Sommerfugl, aktivitetstæppe


429 kr
Pris
299 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
130 kr (30%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A169770

Lamaze® - Legetæppe Freddie Sommerfugl, aktivitetstæppe
Med legebue med 3 vedhæng: babyspejl, bidering og en lille Freddy med raslelyd. Desuden indeholder den også en lille mavepude.

De søde figurer og babyspejlet motiverer dit barn til at række ud og røre, dette er med til at fremme motortikken

    Detaljer:
  • Produkt-art.-nr.: LC27170
  • Egnet fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lamaze

LAMAZE - kun fantasien sætter grænser

Barnets udvikling er et dagligt eventyr og med stor undren kan man som forældre følge med i de hurtige udviklingsspring. Det er forbavsende hvor hurtigt børn lærer ting i mange tilfælde. LAMAZE har gjort sig til opgave at følge disse udviklingstrin ved at producere passende legetøj. De forskellige materialer, farver og lyde fremmer barnets sanser, uanset om barnet leger for sig eller sammen med forældrene. Barnet lærer at se, høre, føle og reagere på den omgivende verden og på denne måde udvikles barnets motoriske evner.

LAMAZE er kendt for at producere varer i allerhøjeste kvalitet. Artiklerne er særdeles rige på detaljer, så barnet altid kan opdage legetøjet fra en ny synsvinkel. Den verdenskendte fødselslæge Fernand Lamaze fra Frankrig er navngiver for mærket. Lamaze kombinerer erfaring og viden med kvalitet og design.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Lamaze® - Legetæppe Freddie Sommerfugl, aktivitetstæppe
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 6 Bedømmelse
 
3
 
2
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger
Lamaze® - Legetæppe Freddie Sommerfugl, aktivitetstæppe
429 kr
299 kr
Top mærker