LÄSSIG Termisk beholder, Big Adventure Traktor
NYHED -11%

LÄSSIG Termisk beholder, Big Adventure Traktor


Vejl. pris¹
245 kr
Pris
217 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
28 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A390080

EAN: 4042183417219

LÄSSIG Termisk beholder, Big Adventure Traktor
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Babygrød til at tage med - Den store, praktiske termiske beholder LÄSSIG fra Adventure kollektionen til at tage med på farten er prydet med en lille traktor
  • Med den dobbeltvæggede termobøtte af rustfrit stål er grøden eller frokosten til de små straks klar til servering, selv på farten.
  • Beholderen i rustfrit stål holder maden varm eller kold og er lugt- og smagsneutral
  • Den aftagelige silikonering, der er integreret i låget, sikrer, at intet kan løbe ud
  • Meget praktisk: den brede åbning gør det nemt at fylde, bruge og rengøre beholderen i rustfrit stål
  • Det er robust og brudsikkert samt praktisk og praktisk til små og store appetitvækkere på farten
  • Termobeholderen har en kapacitet på 480 ml

Materiale og dimensioner:
  • Mål: 8,8 x 8,8 x 16,5 cm
  • 100% rustfrit stål

Inkluderet i leveringen:
  • 1x termobeholder, Big Adventure Traktor

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topsellers

LÄSSIG Termisk beholder, Big Adventure Traktor
LÄSSIG Termisk beholder, Big Adventure Traktor
Vejl. pris¹ 245 kr
217 kr