LÄSSIG Strikket tæppe Little Chums Stjerner lys mynte 75 x 100 cm

LÄSSIG Strikket tæppe Little Chums Stjerner lys mynte 75 x 100 cm


Variant:
  • LÄSSIG Strikket tæppe Little Chums Stjerner lys mynte 75 x 100 cm
  • LÄSSIG tæppe lille vand svane blå

Pris
285 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien LÄSSIG Little chums

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A209312

EAN: 4042183369044

LÄSSIG Strikket tæppe Little Chums Stjerner lys mynte 75 x 100 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babystrikket tæppe fra LÄSSIG tilbyder den allround feel-good faktor. Disse vidunderlige, himmelske bløde strikkede tæpper inspirerer alle forældre ved deres alsidige anvendelsesmuligheder: som underlag, krybningstæppe, til dækning eller enkelt og vigtigst - til at kæle sammen!

Denne højkvalitets kollektion er ideel til babyer og småbørn . Attraktive farver og materialer gør babytæppet til en meget speciel følgesvend for de små. Tæpper er forvaskede, design vendbare på begge sider og er lavet af 100% organisk bomuld.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Mål: 75 x 100 cm
  • Vaskbar op til 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topseller

LÄSSIG Strikket tæppe Little Chums Stjerner lys mynte 75 x 100 cm
285 kr