Lässig, Splash & Fun, Tørklæde, Orange
Lässig, Splash & Fun, Tørklæde, Orange
79 kr
Pris inkl. moms

Lässig, Splash & Fun, Tørklæde, Orange


Størrelsesguide

Pris
79 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A195905

Lässig, Splash & Fun, Tørklæde, Orange
Mærkekvalitet fra LÄSSIG.

Den rigtige påklædning er vigtig! Praktisk multifunktionelt tørklæde, som er let at pleje. Lavet af 100% polyester til småbørn. Uanset årstiden er et tørklæde vigtigt for at beskytte den delikate og følsomme hud. Lässig tilbyder forskellige modeller til både drenge og piger, så det ikke bliver kedeligt. Fra prikket til stribet, til motiver og helfarve, vi tilbyder et hav af designs så der er noget til enhver smag. Tørklædet kan også bruges som hætte eller måske en pirat klud.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Fri for skadelige stoffer
  • Kan vaskes ved 40 °C

Størrelsesguide:
  • Størrelse 40 cm = baby (40-47 cm)
  • Størrelse 47 cm = Børn (47-53 cm)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topseller

Lässig, Splash & Fun, Tørklæde, Orange
79 kr
Top mærker