❤ 7 x så mange babypoints ❤
❤ 7 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
LÄSSIG Små små vandsvane lilla
Variant:
  • LÄSSIG Små små vandsvane lilla
  • LÄSSIG Hagesmæk Lille Lela lyserosa

Pris
66 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A252109

EAN: 4042183389172

LÄSSIG Små små vandsvane lilla
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lässig udvikler innovative, muntre, livlige og fortryllende produkter til hele familien. Samlingerne fra Lässig us er lige så farverige og varierede som selve livet. Vi er inspireret af verdens gader og catwalks og udvikler bleposer, tekstiler og andre smukke og funktionelle ting som et team. Talrige produktpriser i de senere år bekræfter vores påstand om kvalitet Design og bæredygtighed. Lässig støtter forældrenes ansvarlige opgave med praktiske produkter, der ikke kun imødekommer deres særlige behov i hverdagen - men også en bæredygtig livsstil. Derfor fremstiller vi vores bleposer og børneprodukter udelukkende af ufarlige, forurenende testede materialer.

LÄSSIG-hagesmække er lavet af letplejet bomuldsmateriale. Hagesmoppen er maskinvaskbar og vandtæt takket være en coating indeni, men også særlig blød og absorberende. Attraktive design og moderigtige farver tilbyder også den perfekte kombination til fodring af de små eller lade dem spise alene. Den mellemstore størrelse, udstyret med velcro, er velegnet til babyer og småbørn i alderen 6 til 24 måneder. Hagesmekkene opfylder kravene i OEKO-TEX® 100, klasse 1 og kan vaskes ved 40 ° C.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 80% bomuld, 20% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Må ikke stryges
  • tør ikke i en tørretumbler

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topseller

LÄSSIG Små små vandsvane lilla
66 kr