10% LEGETØJSRABAT lige nu!
10% LEGETØJSRABAT lige nu!
Rabatkode:
DSZK8820
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Lässig skole - sæt starlight oliv

Lässig skole - sæt starlight oliv

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!
Vejl. pris¹ 1.499 kr
919 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 580 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A082162

Lässig skole - sæt starlight oliv
Lässig school skolesæt starlight

Kombinerer design, stabilitet og slidstyrke. Med godt polstret rygstykke og stabile remme - meget sportslig. En rem i hoftehøjde aflaster ryggen. Ranslen er let at åbne og lukke. Skoletasken kan trækkes sammen via elastikbånd. Forlomme til f.eks. madkassen. Gemt i en af sidelommerne findes et regnslag. Dette er let at sætte over tasken i regnvejr.
Sikkerhed - reflekterende og lysende flader foran og på siden.

Leveringen inkluderer:
Taske til sport, penalhus med stifter fra Staedtler, rund penalhus og pung.

• Materiale: 100% polyester
• Mål: 27 x 24 x 40 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.
Lässig skole - sæt starlight oliv
Vejl. pris¹ 1.499 kr
919 kr