LÄSSIG Silikone bidering Have Explore r Snegl
NYHED

LÄSSIG Silikone bidering Have Explore r Snegl


Pris
90 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A391042

EAN: 4042183405186

LÄSSIG Silikone bidering Have Explore r Snegl
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Alder: fra fødslen
 • Til små naturelskere: LÄSSIG silikone-bidering fra Garden Explore r-kollektionen hjælper ikke kun med at få tænder, men stimulerer og fremmer også barnets følesans.
 • De søde bideringe i form af en bi, en snegl og en svamp kan have en smertelindrende effekt, når man får tænder.
 • Den bløde, men karakteristiske struktur på begge sider af bidetøjet har knopper og riller, der masserer tandkødet, når du tygger
 • Ved at flytte legetøjet foran barnets øjne stimuleres øje-hånd-koordinationen, og barnet lærer at gribe legetøjet.
 • De små børns finmotorik trænes på en legende måde.
 • Størrelsen og materialet af gribelegetøjet er ideelt egnet til små hænder
 • Bideringen er lavet af fødevaresikker silikone og tåler opvaskemaskine

Materiale og dimensioner:
 • Mål: 1,5 x 12,4 x 16 cm
 • Materiale: Silikone (LFGB<0,25% VOC)

Inkluderet i leveringen:
 • 1x silikone bidering Have Explore r Snailt

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
61 kr
(122 kr / 1l)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topsellers

LÄSSIG Silikone bidering Have Explore r Snegl
LÄSSIG Silikone bidering Have Explore r Snegl
90 kr