LÄSSIG Pusletaske Green Label Mix 'n Match Bag Ocean

LÄSSIG Pusletaske Green Label Mix 'n Match Bag Ocean


 • LÄSSIG Pusletaske Green Label Mix 'n Match Bag Anthracite
 • LÄSSIG Pusletaske Green Label Mix 'n Match Bag rose
 • LÄSSIG Pusletaske Green Label Mix 'n Match Bag Denim Blue
 • LÄSSIG Pusletaske Green Label Mix 'n Match Bag Light Grey

Vejl. pris¹
1.199 kr
Pris
1.045 kr
Fri fragt
Du sparer
154 kr-13%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A190540

LÄSSIG Pusletaske Green Label Mix 'n Match Bag Ocean
Green Label Mix 'n Match pusletaske er fremstillet af genbrugspolyester. Det er en bæredygtig følgesvend for mødre. Tre skulderstropper i forskellige længder, som kan udveksles efter behov og ønske. Grundet det delvist til forskellige materialer, er stropperne altid kombineret for at skabe et meget specielt udseende. Med nogle enkle hånstag kan tasken bæres i hånden, eller over skulderen. Med matchende punge til at være perfekt forberedt til en tur. Som andre pusletasker, har Mix'N Match Bag et stort udvalg af tilbehør, der gør omskiftningstiden i bevægelse så behagelig som muligt.

Tasken indeholder en vandafvisende pusleunderlage, vandafvisende lomme, isoleret, aftagelig flaskeholder, redskabs taske, aftagelig glasholder, barnevogn, nøglefinder og integreret mobillomme. Efter ombrydningstid er denne økologiske all-rounder en perfekt taske på farten.

Lässig udvikler innovative, livlige og smukke produkter til hele familien. Lässig kollektionen er farverig og variere på samme måde som livet selv. Talrige produktpriser i de seneste år bekræfter vores krav til design, kvalitet og bæredygtighed. Lässig støtter forældrene med praktiske produkter, der ikke kun opfylder deres særlige behov i hverdagen - men også en bæredygtig livsstil. Derfor laver vi vores bleposer og børns produkter udelukkende fra uskadelige, testede materialer.

Produktdetaljer:
 • Stort hovederum til opbevaring
 • Yderligere opbevaringsrum på ydresiden
 • Vandafvisende pusleunderlag
 • Isoleret, udtagelig flaskeholder
 • Udtagelig Utility lomme
 • Vandafvisende våd lomme der holder fugtigheden på våd servietterne
 • Lomme til flasken
 • Barnevognsbefesting
 • Integreret mobil lomme
 • Karabiner
 • Forskellige hånd / skulderstropper
 • Mål: 48,5 x 19 x 38 cm
 • Vægt: 1,6 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - LÄSSIG Pusletaske Green Label Mix 'n Match Bag Ocean
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

LÄSSIG Pusletaske Green Label Mix 'n Match Bag Ocean
Vejl. pris¹ 1.199 kr
1.045 kr
Top mærker