LÄSSIG Pusletaske Green Label Global Bag Ecoya sand

LÄSSIG Pusletaske Green Label Global Bag Ecoya sand


849 kr
Pris
761 kr
Fri fragt
Du sparer
88 kr-10%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A193526

EAN: 4042183349749

LÄSSIG Pusletaske Green Label Global Bag Ecoya sand
Den Global Bag Ecoya: De to nye tasker i Green Label Kollektionen består af miljøvenligt farvet Ecoya-Stof og kan fåes i tiltalende farver såsom blå og Anthracite. Tasken har rigeligt plads til bleer, hagesmække osv. alt hvad man skal bruge på farten kan være i tasken. Til tasken hører en vandafvisende pusleunderlag mm.

Udstyr:
• Overskuelig opdeling
• Pusleunderlag
• Isoleret, udtagelig flaskeholder
• Opbevaringsrum
• Vandafvisende vådlomme, der holder fugtigheden på vådservietterne
• Udtagelig glasholder
• Monteringsdele til barnevognen
• Mål: 39-12-29 cm
• Materiale: 100% polyester
• Vægt: 0,92 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topseller

LÄSSIG Pusletaske Green Label Global Bag Ecoya sand
849 kr
761 kr