LÄSSIG Pusletaske Casual Shoulder Bag Diamond Navy

LÄSSIG Pusletaske Casual Shoulder Bag Diamond Navy


Vejl. pris¹
899 kr
Pris
650 kr
Fri fragt
Du sparer
249 kr (28%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A121836

LÄSSIG Pusletaske Casual Shoulder Bag Diamond Navy
LÄSSIG Shoulder Bag Casual

Smart som en håndtaske, rummelig som en fritids taske og funktionel som en pusle taske! Ligemeget om det er en tur i byen eller en tur på legepladsen er denne pusletaske udstyret med alt hvad du mangler når du er væk hjemmefra med den lille.

Det slidstærrke stof er fri for skadestoffer, nikkel og PVC! Alle tasker fra Lässig fremstilles uden AZO og Phthalat


Detaljer:
• Ekstra bred bæresele garanterer højeste bærekomfort - også når tasken bliver rigtig tung
• Bæreselen er justerbar i længden
• Karabinhage-kombination til montering på barnevognen, klapvognen, rejsesengen etc.
• Opdelt indvendig i to store hovedlommer
• Vandafvisende pusleunderlag
• Indvendige rum der gør det let at organisere, med flere store lommer med lynlås og velcro.
• Isoleret, udtagelig flaskeholder
• Opbevaringsrum

• Mål: 41 x 19 x 28 cm
• Materiale: 100% polyester
• Vægt: 1,6 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.
LÄSSIG Pusletaske Casual Shoulder Bag Diamond Navy
Vejl. pris¹ 899 kr
650 kr
Top mærker