LÄSSIG Green Label Shopper Black melange-ebony

LÄSSIG Green Label Shopper Black melange-ebony


  • LÄSSIG Green Label Shopper Black melange-orange
  • LÄSSIG Green Label Shopper Black melange-ocean
  • LÄSSIG Green Label Shopper Black melange-tender shoots
  • LÄSSIG Green Label Shopper Black melange-magenta

Vejl. pris¹
249 kr
Pris
189 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
60 kr (24%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A065968

LÄSSIG Green Label Shopper Black melange-ebony
Green Label ShopperDen elskede Lässig Shopper egner sig ideelt til indkøbs turen, til en udflugt samt som sportstaske.

• Ydermateriale: 100 % genbrugt Polyester
• Materiale indvendigt. 100% polyester
• Mål: 40-15-90 cm


Lad os gøre verden grønnere!
Ifølge mottoet: „en taske til dig, et træ til os.“ realisere firmaet Lässig GmbH i samarbejde med SDW det første projekt med temaet Til det særlige formål er Charity-taskerne fremstillet af genbrugt polyester. For hver Charity-Ta­ske vi sælger plantes der et træ. På denne måde giver vi moderjord noget tilbage, da vi alle bruger træer for at have ren luft at indhalere. Alle må give sin del. Derfor vil vi bede dig støtte dette projekt, og på den måde hjælpe med at beskytte moder natur. For uden en sund skov vil ingen af os have sund luft at indånde. Slut dig til os og giv dit miljømæssige bidrag til naturen mens du handler. Naturen regner med dig, ligesom vi gør! Vi glæder os over din støtte og siger på forhånd TAK.
Denne taske lader træer vokse og flere træer bliver til en skov.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.
LÄSSIG Green Label Shopper Black melange-ebony
Vejl. pris¹ 249 kr
189 kr
Top mærker