LÄSSIG Green Label Saddle Bag black mélange
LÄSSIG Green Label Saddle Bag black mélange
799 kr
638 kr
Pris inkl. moms

LÄSSIG Green Label Saddle Bag black mélange


 • LÄSSIG Green Label Saddle Bag gold mélange

799 kr
Pris
638 kr
Fri fragt
Du sparer
161 kr-20%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A190690

LÄSSIG Green Label Saddle Bag black mélange
Den velbevarede Green label Saddle bag fra LÄSSIG har blanding af diskrete farver og stærke accenter af kork. Det særlige: Pusletasken er lavet af specialudviklet spin-dye materiale, som er fremstillet ved en forkortet farvningsproces, særlig ressourcevenlig. Sammenlignet med den traditionelle farvningsproces, tilføjer spin-farvning farven til garnet, før du spinder garnet. Dette eliminerer det ellers nødvendige farvestofbad af det færdige tekstil og den tilhørende typiske højvandsanvendelse. Ved at forkorte farvningsprocessen sammenlignes vandforbruget betydeligt, sammenlignet med traditionel farvning, mindre flydende affald produceres, og COD-emissionerne reduceres og energibesparelser reduceres. Tasken får sit specielle udseende gennem brugen af korkmateriale på siderne og som et smykke på den højdejusterbare skulderrem. Indvendig har du et klart layout og masser af tilbehør, såsom en vandafvisende skiftemåtte, isoleret flaskeholder, aftagelig glasholder, vådservietterrum, klapvognstilbehør, vandafvisende fugtkammer, nøglefinder, som kan fjernes eller på anden måde anvendes efter indpakningstiden. Den funktionelle, fashionable pusletaske kan senere blive en sporty-chic skuldertaske til fritid og udflugter.

Produktdetaljer:
 • Stort hovederum til opbevaring
 • Vandafvisende pusleunderlag
 • Isoleret, udtagelig flaskeholder
 • Opbevaringsrum
 • Vandafvisende våd lomme der holder fugtigheden på våd servietterne
 • Udtagelig kopholder
 • Lomme til opbevaring af fugtservietter
 • Barnevognsbefesting
 • Integreret mobil lomme
 • Højdejusterbar skuldersele
 • Nøglering

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topseller

LÄSSIG Green Label Saddle Bag black mélange
799 kr
638 kr
Top mærker