LÄSSIG Goldlabel Pusletaske Shoulder Bag Design Metallic Frosty

LÄSSIG Goldlabel Pusletaske Shoulder Bag Design Metallic Frosty


Vejl. pris¹
1.015 kr
Pris
769 kr
Fri fragt
Du sparer
246 kr-24%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A121878

EAN: 4042183333847

LÄSSIG Goldlabel Pusletaske Shoulder Bag Design Metallic Frosty
Denne pusletaske overbeviser gennem sin høje kvalitet og funktionalitet. Her er tænkt på alt. Dermed har du også en god taske selv når den ikke skal bruges som pusletaske mere.

Tasken er af kvalitets materialer samt vandafvisende og er derfor meget let at holde og holder i lang tid. Skulder tasken tilbyder med den der tilhørende All-in-One Pouch en struktureret inder afdeling og dermed rigeligt med plads til bleer, hagesmække, flasker og glas. Tager man denne inder taske ud, forvandler pusletasken sig til en moderne følgesvend med mobil lomme og masser af opbevaringsplads.

Detaljer:
• Stort rum til opbavaring
• Vandafvisende pusle underlag i bunden
• Udtagelig All-in-One Pouch med isoleret opbevaringsrum til glas og flasker samt vand afvisende våd lomme og net lomme
• Net lomme
• Barnevognsbefesting
• Integreret mobil lomme
• Overskuelig indvendig afdeling

• Mål: 40 x 20 x 26 cm
• Materiale: 100% polyester
• Vægt: 1,04 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topseller

LÄSSIG Goldlabel Pusletaske Shoulder Bag Design Metallic Frosty
Vejl. pris¹ 1.015 kr
769 kr
Top mærker