LÄSSIG Casual Flaskeholder Enkelt Zigzag mørk lilla

LÄSSIG Casual Flaskeholder Enkelt Zigzag mørk lilla


Variant:
  • LÄSSIG Casual Flaskeholder Enkelt Zigzag mørk lilla
  • Lässig Casual Flaskeholder Enkelt lodret mørk lilla
  • Lässig Casual Flaskeholder Enkelt lodret bedstemor

75 kr
Pris
49 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
26 kr-35%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A197293

EAN: 4042183344874

LÄSSIG Casual Flaskeholder Enkelt Zigzag mørk lilla
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For at sikre, at selv efter en time har vandet en behagelig drikketemperatur for babyermælk, findes LÄSSIG forskellige flaskeholdere med et isoleret foring i trendy farver og mønstre. Takket være løkken kan flasken monteres Holder direkte på vognen eller i bleposen. En lynlås forhindrer, at drikkeflasken falder ud, og isoleringen holder det kogte, direkte fyldte vand varmt i op til cirka to timer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topseller

LÄSSIG Casual Flaskeholder Enkelt Zigzag mørk lilla
75 kr
49 kr