LÄSSIG 4Kids Toy Cube Storage Little Tree - Fawn

LÄSSIG 4Kids Toy Cube Storage Little Tree - Fawn


Vejl. pris¹
279 kr
Pris
195 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
84 kr (30%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A182254

LÄSSIG 4Kids Toy Cube Storage Little Tree - Fawn
Denne kasse fra Lässig bringer orden på børneværelset.

Det søde dyre motiv på legetøjskassen motivere de små til at rydde op! På grund af deres praktiske størrelse kan de nemt fyldes med billedbøger, byggeklodser osv. Og så passer de lige på hylden takket været deres kompatible størrelse.

Kasserne er af høj kvalitet og kan let foldes sammen og pakkes væk når de ikke bruges. Derudover, kan overfladen af det robuste polyestermateriale vaskes eller rengøres med en tør klud.

Detaljer:
  • Størrelse: 33,5 x 32,5 x 32,5 cm
  • Vægt: 888 g
  • Materiale: 100 % polyester
  • Overfladen kan vaskes med vand.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.
LÄSSIG 4Kids Toy Cube Storage Little Tree - Fawn
Vejl. pris¹ 279 kr
195 kr
Top mærker