LÄSSIG 4Kids School Sportsbag About Friends - mélange grey

LÄSSIG 4Kids School Sportsbag About Friends - mélange grey


Vejl. pris¹
379 kr
Pris
156 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
223 kr-59%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produkter fra serien LÄSSIG about friends

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A218499

LÄSSIG 4Kids School Sportsbag About Friends - mélange grey
Den rummelige, bæredygtige gymnastikpose fra About Friends kollektionen af LÄSSIG er tilgængelig i tre forskellige farvekombinationer til drenge og piger. Giver massere af plads til sportsudstyret. Den er udstyret med en snor, så den kan lukkes sikkert.

Det anvendte materiale i den bæredygtige gymnastikpose består dels af genbrugspolyester. Repreve®-certifikatet viser, at materialerne er fremstillet af genbrugte PET-flasker. Denne proces er ikke kun ressourcevenlig, men frem for alt energibesparende.

Lässig udvikler innovative, livlige og smukke produkter til hele familien. Lässig kollektionen er farverig og variere på samme måde som livet selv. Talrige produktpriser i de seneste år bekræfter vores krav til design, kvalitet og bæredygtighed. Lässig støtter forældrene med praktiske produkter, der ikke kun opfylder deres særlige behov i hverdagen - men også en bæredygtig livsstil. Derfor laver vi vores bleposer og børns produkter udelukkende fra uskadelige, testede materialer.

Detaljer:
 • Mål: 20 x 20 x 42 cm
 • Vægt: 0,2 kg
 • Materiale: 100% polyester
 • Udstyr: Repreve®-certifikatet viser, at materialerne er fremstillet af genbrugte PET-flasker.
 • Produkt pleje: Kan tørres af med en fugtig klud
 • Lejlighed: Rejse, skole, sport
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lässig

  Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

  Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

  Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

  Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

  Lässig – et sortiment der begejstrer

  Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

  Vores Topseller

  LÄSSIG 4Kids School Sportsbag About Friends - mélange grey
  Vejl. pris¹ 379 kr
  156 kr
  Top mærker