Lässig 4Kids School Pencil Case Big - Dottie red
Lässig 4Kids School Pencil Case Big - Dottie red
Lässig 4Kids School Pencil Case Big - Dottie red
Vejl. pris¹ 235 kr
186 kr
Pris inkl. moms

Lässig 4Kids School Pencil Case Big - Dottie red


Vejl. pris¹
235 kr
Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
49 kr-21%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A169366

Lässig 4Kids School Pencil Case Big - Dottie red
Den rummelige penalhus fra Lässig fås i de friske farve turkis / blå / oliven og rød / gammel rose / magenta. Med lineal, blyantspidser, viskelæder og farveblyanter er penalhuset udstyret med alt hvad du har brug for i skolen.

Detaljer:
 • Produkt-Art.-nr.: LSCPCB1119
 • Materiale: 100 % Polyester
 • Mål: 14x4x20 cm
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lässig

  Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

  Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

  Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

  Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

  Lässig – et sortiment der begejstrer

  Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

  Vores Topseller

  Lässig 4Kids School Pencil Case Big - Dottie red
  Vejl. pris¹ 235 kr
  186 kr
  Top mærker