LÄSSIG 4Kids Mini Backpack About Friends - mélange blue

LÄSSIG 4Kids Mini Backpack About Friends - mélange blue


 • LÄSSIG 4Kids Mini Backpack About Friends - mélange grey
 • LÄSSIG 4Kids Mini Backpack About Friends - mélange pink

Vejl. pris¹
329 kr
Pris 299 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr (9%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A218280

LÄSSIG 4Kids Mini Backpack About Friends - mélange blue
Hav det sjovt på den næste udflugt med en rygsæk fra About Friends kollektionen! Børnene vil ikke blot se frem til de næste eventyr, men vil også have massere af plads til legesager, snacks mm. Hovedrummet har plads til en madkasse og drikkeflasken kan placeres på siden. Det mindre rum er perfekt til mindre genstande. Et seperat rum på bagsiden giver endda plads til et køleelement, som kan fastgøres med gummistropper. Så maden forbliver kølig og frisk selv på længere ture. De polstret skulderremme kan indstilles og kan dermed tilpasses individuelt til barnets størrelse. Et brystbælte sikrer ekstra stabilitet. De er også lavet af bæredygtigt materiale Repreve®-certifikatet viser, at materialerne er fremstillet af genbrugte PET-flasker. Denne proces er ikke kun ressourcevenlig, men frem for alt energibesparende.

Lässig udvikler innovative, livlige og smukke produkter til hele familien. Lässig kollektionen er farverig og variere på samme måde som livet selv. Talrige produktpriser i de seneste år bekræfter vores krav til design, kvalitet og bæredygtighed. Lässig støtter forældrene med praktiske produkter, der ikke kun opfylder deres særlige behov i hverdagen - men også en bæredygtig livsstil. Derfor laver vi vores bleieposer og børns produkter udelukkende fra uskadelige, testede materialer.

Detaljer:
 • Mål: 24,5 x 15,5 x 27 cm
 • Vægt: 0,35 kg
 • Materiale: 100% polyester
 • Udstyr: Repreve®-certifikatet viser, at materialerne er fremstillet af genbrugte PET-flasker.
 • Produkt pleje: Kan tørres af med en fugtig klud
 • Lejlighed: Børnehave, rejser og eventyr
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lässig

  Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

  Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

  Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

  Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

  Lässig – et sortiment der begejstrer

  Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.
  LÄSSIG 4Kids Mini Backpack About Friends - mélange blue
  Vejl. pris¹ 329 kr
  299 kr
  Top mærker