MYSTERY BOX MONDAY!
MYSTERY BOX MONDAY!
Rabat:
Smugkig her
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
LÄSSIG 4Kids Laundry Bag Wildlife - Lion
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
249 kr
Pris 156 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
93 kr (37%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A218592

LÄSSIG 4Kids Laundry Bag Wildlife - Lion
Hvis man næsten ikke kan se værelset for det beskidte vasketøj, så er disse søde vaske kurve fra LÄSSIG den perfekte løsning. Kurven har en stor kapacitet til strømper, trøjer og bukser og er udstyret med praktiske håndtag. Klapper man de to håndtag ned, er resultatet en oval åbning. Når tøjet så skal transporteres til vaskemaskinen kan man enkelt folde bærehåndtagene op igen. De søde dyremotivere motivere selv de små til at smide tøjet i vaskekurven. Vasketøjskurven skal rengøres med en fugtig klud og kan foldes når den ikke er i brug, så den nemt kan opbevares.

Lässig udvikler innovative, livlige og smukke produkter til hele familien. Lässig kollektionen er farverig og variere på samme måde som livet selv. Talrige produktpriser i de seneste år bekræfter vores krav til design, kvalitet og bæredygtighed. Lässig støtter forældrene med praktiske produkter, der ikke kun opfylder deres særlige behov i hverdagen - men også en bæredygtig livsstil. Derfor laver vi vores bleposer og børns produkter udelukkende fra uskadelige, testede materialer.

Detaljer:
 • Mål: 60 x 35 x 85 cm
 • Vægt: 0,57 kg.
 • Materiale: 100 % polyester
 • Udstyr: Sammenfoldelig
 • Produkt pleje: Kan tørres af med en fugtig klud
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lässig

  Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

  Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

  Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

  Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

  Lässig – et sortiment der begejstrer

  Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.
  Top mærker