Label Label - Stabling af blokke - Nougat
NYHED Bæredygtig
Pris
187 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A394302

EAN: 8720663934376

Label Label - Stabling af blokke - Nougat
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Byg et tårn, juster det efter numre, eller saml klodserne... Alt dette er muligt med stabel- og redeklodser af træ fra Label Label
  • De nummererede stabel- og redeklodser er lavet af FSC-bøgetræ af høj kvalitet og er dekoreret med børnevenlig vandbaseret maling i smukke blå, hvide og grå nuancer.
  • Dit lille barn kan stable, bygge og samle alt, hvad det har lyst til, med disse træklodser i Label Label House Style
  • De 6 træklodser i faldende størrelse, som kan sættes sammen eller stables, har forskellige tal på to sider og mønstre og symboler på de andre.
  • Mens de leger, vil dit lille barn træne sin fantasi, logiske tænkning og øje-hånd-koordination samt sin talgenkendelse.
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 26,5 x 7 x 25,5 cm
  • Vægt: 0,92 kg
Materiale og pleje:
  • Materiale: bøgetræ

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Label Label - Stabling af blokke - Nougat
Label Label - Stabling af blokke - Nougat
187 kr