Label-Label - Sorteringskasse til former - Pink
NYHED Bæredygtig

Label-Label - Sorteringskasse til former - Pink


Variant:
  • Label-Label - Sorteringsboks til former - Blå
  • Label-Label - Sorteringskasse til former - Pink

Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A393327

EAN: 5420067925040

Label-Label - Sorteringskasse til former - Pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Det er meget sjovere at genkende former og overflader på en legende måde takket være denne sorteringsboks fra Label Label
  • Sorteringskassen i form af Label Label er lavet af FSC-certificeret bøgetræ af høj kvalitet og er malet med børnevenlig vandbaseret maling i trendy rosa, hvide og grå nuancer og symboler.
  • En sorteringsæske til former er den ideelle måde at lade dit lille barn opdage forskellige former på.
  • Hver af de 8 medfølgende træklodser har en specifik åbning, som de passer igennem: en cirkel, et kvadrat, en sekskant og en trekant.
  • Børn lærer om former og overflader gennem leg og lærer at matche og organisere dem korrekt
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 13,5 x 13,5 x 8 cm
  • Vægt: 0,44 kg
Materiale og pleje:
  • Materiale: FSC-bøgetræ + FSC-krydsfiner.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Label-Label - Sorteringskasse til former - Pink
Label-Label - Sorteringskasse til former - Pink
97 kr