Label-Label - Små stabelringe - Blå
NYHED Bæredygtig
Pris
122 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A394280

EAN: 5420067925279

Label-Label - Små stabelringe - Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Oplev denne nye supersøde Label Label ven med et sjovt stabelspil, der er designet specielt til små, nysgerrige hænder
  • Disse 4 stabel-tårne på solid em-basen er fremstillet af FSC-certificeret træ af høj kvalitet og har en skånsom etiketmærkefarvning med børnevenlig vandbaseret maling.
  • 10 farvede stabelringe, 4 nummererede stabelringe og 4 Label Label topblokke hjælper dit barn med at stable, sortere, tælle, ... og meget mere
  • Børnene kan opfinde deres egne lege og stable ringene side om side i farveorden, blande farverne, på eller uden for stativet, med figurer eller uden.
  • Mens dit barn spiller let og muntert, giver dette lille stabelspil en stor pædagogisk merværdi
  • Det stimulerer fantasien og kreativiteten, dit barn lærer at sortere farver, tælle og lære sine første tal.
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 23,3 x 6,5 x 14,1 cm
  • Vægt: 0,4 kg
Materiale og pleje:
  • Materiale: FSC-krydsfiner + FSC-MDF + FSC-bøgetræ.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Label-Label - Små stabelringe - Blå
Label-Label - Små stabelringe - Blå
122 kr