Label-Label - Rainbow Puzzle Cloud - Blå
NYHED Bæredygtig

Label-Label - Rainbow Puzzle Cloud - Blå


Pris
227 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A394277

EAN: 5420067925293

Label-Label - Rainbow Puzzle Cloud - Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Det smukke skyformede regnbuepuslespil fra Label Label opmuntrer ikke kun intelligens og fantasi, men hjælper også med at forbedre hånd-øje-koordinationen, mens dit barn oplever uendelig sjov i legestuen
  • Puslespillet er lavet af FSC-certificeret træ af høj kvalitet, og hver skybue er dekoreret med de bløde Label Label nuancer ved hjælp af børnevenlig vandbaseret maling.
  • Dette sæt med 7 skyformede buer i bløde farver giver uendelige muligheder for at stable, bygge og finde de rigtige buer Balance
  • Takket være buernes forskellige størrelser kan du skabe forskellige flade eller tredimensionelle figurer hver gang
  • Dit barn kan udvikle sin kreativitet fuldt ud og afprøve alle idéer
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 36,9 x 4,9 x 21,3 cm
  • Vægt: 1,28 kg
Materiale og pleje:
  • Materiale: FSC-bøgetræ + FSC-MDF

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Label-Label - Rainbow Puzzle Cloud - Blå
Label-Label - Rainbow Puzzle Cloud - Blå
227 kr