Label Label - Lille bil - Nougat
NYHED Bæredygtig
Pris
59 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A394298

EAN: 8720663934352

Label Label - Lille bil - Nougat
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Denne smukke lille bil med håndtag garanterer timevis af sjov.
  • Den er nem at holde for små hænder, så de kan køre den eller tage den med sig, uanset hvor de går
  • Denne strømlinede bil er lavet af FSC-certificeret bøgetræ af høj kvalitet og er malet med børnevenlig vandbaseret maling i trendy farver.
  • Småbørn skal blot tage fat i bilen ved håndtaget for at lade bilen køre eller tage den med sig overalt
  • Bilens strømlinede Design , bløde farver kombineret med naturlige træhjul er perfekte til at stimulere og udvikle dit lille barns motoriske færdigheder.
  • Dit barn vil træde ind i sin fantasiverden med stil
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 19 x 7 x 17 cm
  • Vægt: 0,34 kg
Materiale og pleje:
  • Materiale: bøgetræ + MDF

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Label Label - Lille bil - Nougat
Label Label - Lille bil - Nougat
59 kr