Label-Label - Køkken - Grøn
NYHED Bæredygtig
Variant:
 • Label-Label - Køkken - Grøn
 • Label-Label - Køkken - Pink

Pris
849 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A393338

EAN: 5420067925415

Label-Label - Køkken - Grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Træd indenfor, sæt dig ned og nyd din lille koks lækreste retter i sit eget trendy køkken
 • Køkkenet er lavet af FSC-certificeret træ af høj kvalitet og er malet med børnevenlig vandbaseret maling i en smuk grøn nuance.
 • Alt er inkluderet: praktisk opbevaringsplads, ovn, kogeplader, vask og tilbehør som salt- og peberbøsse, skeer og spatler, gryde med stegeæg og gryde med låg.
 • Dette legekøkken er perfekt til dit lille barn, som gerne vil efterligne mor og far, storebror eller storesøster
 • Nu har de deres eget køkken, men på magisk vis smukkere, i deres yndlingsfarve og tilpasset til små hænder.
 • Her kan de mindste stjernekokke lade fantasien få frit løb, og der er masser af rollespil.
Dimensioner og vægt:
 • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 55,5 x 33 x 12,5 cm
 • Vægt: 6,72 kg
Materiale og pleje:
 • Materiale: FSC-bøgetræ + FSC-MDF + FSC-krydsfiner.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Label-Label - Køkken - Grøn
Label-Label - Køkken - Grøn
849 kr