Label-Label - Hus med stabelklodser - Pink
NYHED Bæredygtig

Label-Label - Hus med stabelklodser - Pink


Variant:
  • Label-Label - Hus med stabelklodser - Blå
  • Label-Label - Hus med stabelklodser - Pink

Pris
250 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A393337

EAN: 5420067925088

Label-Label - Hus med stabelklodser - Pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Med disse stabelklodser i forskellige former, farver og højder kan dit lille barn bygge sit eget lille drømmehus.
  • Disse Label Label stabelklodser er lavet af FSC-certificeret bøgetræ af høj kvalitet og er malet med børnevenlig vandbaseret maling i smukke rosa, hvide og grå nuancer.
  • Dette minihus består af 4 rækker af træklodser i etiket-mærke-stil
  • I alt er der en base, 8 træpinde, 3 bundplader og 14 klodser i forskellige former og med forskellige farver, symboler og mønstre, som dit lille barn kan bygge sit eget fantasihus med.
  • Dit barn vil på en legende måde træne sin finmotorik, men også stimulere sin fantasi, opfindsomhed og rumfornemmelse.
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 26,5 x 7 x 25,5 cm
  • Vægt: 0,92 kg
Materiale og pleje:
  • Materiale: FSC-bøgetræ

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Label-Label - Hus med stabelklodser - Pink
Label-Label - Hus med stabelklodser - Pink
250 kr