Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Label Label - Bil Slide r - Nougat
NYHED Bæredygtig
p.t. udsolgt
Pris
217 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A394312

EAN: 8720663934406

Label Label - Bil Slide r - Nougat
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • 1, 2, 3 ... GO! Bare kør med mor, far, søskende eller din kammerat
  • Træn dine motoriske færdigheder med denne fantastiske Label Label Bil Slide r
  • Label Label bilskubberen er lavet af FSC-certificeret bøgetræ af høj kvalitet og er dekoreret med børnevenlig vandbaseret maling i bløde grønne, hvide og grå nuancer.
  • Bilen Slide r leveres med 4 biler i matchende farver og giver dit lille barn kontinuerlig aktivitet
  • Placer bilen på rutsjebanen, og se den køre nedad og snurre rundt
  • Der er garanti for absolut sjov, motoriske færdigheder, øje-hånd-koordination og logisk tænkning fremmes.
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 32,8 x 11 x 30,8 cm
  • Vægt: 1,93 kg
Materiale og pleje:
  • Materiale: bøgetræ + krydsfiner

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers