Korko Store arkitekter
Bæredygtig
Pris
261 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A370645

EAN: 5600762585248

Korko Store arkitekter
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: 18 måneder og opefter
  • Timer af sjov og beskytte vores Planet en på samme tid? Det er ikke noget problem med Korko 's naturligt lette Korko byggesten.
  • Takket være det bæredygtige materiale kork kan byggeklodserne sættes sammen på en måde, som konventionelle byggeklodser af træ kun kan drømme om
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 21,4 x 8,8 x 15,2 cm
  • Vægt: 0,41 kg
Materiale og pleje:
  • Kork
Inkluderet i leveringen:
  • Korko Store arkitekter 40 byggeklodser
Advarsel og sikkerhedsinstruktioner:
    Advarsel: Ikke egnet til børn under 18 måneder!

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
149 kr

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Korko Store arkitekter
Korko Store arkitekter
261 kr