KNORRTOYS Legetelt - Spacetelt
KNORRTOYS Legetelt - Spacetelt
239 kr
238 kr
Pris inkl. moms
  • knorr® toys Legetelt Fairy Meadow

239 kr
Pris
238 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A159232

KNORRTOYS Legetelt - Spacetelt
Egnet til både inden- og udendørsbrug. Teltet består af vandafvisende materiale, som nemt kan rengøres. Taget og bundet spændes gennem to fleksible ringe og holdes stabilt gennem fire fiberglasstænger.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 55804
• Teltet har en diameter på ca. 105 cm og er 135 cm højt
• OBS

Ikke egnet til børn under 3 år, da det indeholder mindre dele, der kan sidde fast i halsen. Smådele, der kan rives af og sluges. Fare for kvælning. Fare for kvælning. Indeholder små dele. Må kun benyttes under opsyn af en voksen. Hold afstand til ild og varme genstande! Teltet skal opbygges af en voksen. Opbevaringstasken kan kun benyttes til tasken og skal holdes fjern fra børn. Sørg for ikke at knække stellet. Teltet kan nemt foldes sammen ved brug af manualen. Gør teltet rent med en vaskeklud. Sørg for at opbevare adresse samt informationer. Ved forkert brug bliver garantien ugyldig.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

KNORRTOYS Legetelt - Spacetelt
239 kr
238 kr
Top mærker