knorr®toys legetelt grøn/blå med 30 bolde

knorr®toys legetelt grøn/blå med 30 bolde


Pris
301 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343305

EAN: 4049491553066

knorr®toys legetelt grøn/blå med 30 bolde
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dette farverige legetelt med 30 farverige bolde fra knorrtoys lover stor sjov. Hånd-øje-koordination og sensoriske færdigheder fremmes, når man leger med bolde. Der er adgang til teltet fra alle fire sider. Takket være den ene side af gaze har børnene fuldt udsyn, selv når de leger. Pop-Up -funktionen gør det nemt at sætte teltet op og folde det sammen igen. Teltet er lavet af vandafvisende stof og kan tørres af.

Produktdetaljer:
 • Mål legetelt (længde x bredde x højde): 100 x 100 x 115 cm.
 • Dimensioner kugler (diameter): Ø 6 cm
 • Materialesammensætning: teltstof 100% polyester, teltstænger: Plast
 • Alder: fra 0 måneder
 • Opmærksomhed
  Det anbefales at have voksne til at føre tilsyn. Legetøjet skal samles og adskilles af en voksen. Opbevar værktøj og små dele uden for små børns rækkevidde. Alle garanti- og garantikrav bortfalder i tilfælde af forkert håndtering.

  Sponsoreret

  product_detail_ad

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topsellers

  knorr®toys legetelt grøn/blå med 30 bolde
  knorr®toys legetelt grøn/blå med 30 bolde
  301 kr