knorr®legetøj Tent City Zenovia grøn/blå

knorr®legetøj Tent City Zenovia grøn/blå


Vejl. pris¹
395 kr
Pris
361 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343304

EAN: 4049491552021

knorr®legetøj Tent City Zenovia grøn/blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Uanset om det er som en nuttet hule på børneværelset eller som vind- og solbeskyttelse i haven - denne fantastiske teltby fra knorrtoys kan bruges på mange måder og er også meget sjov for de små. Det medfølgende kravlerør gør det muligt for dem at bevæge sig fra den ene side til den anden. De to telte og kravlerøret er fremstillet af vandafvisende teltstof, som let kan tørres af. Dørene i teltene kan holdes åbne med små stropper. Plastikstængerne i teltene giver stabilitet. Fra igloo-teltet kan børnene komme ind i det indiske telt gennem et ca. 145 cm langt kravlerør (ca. Ø 45 cm).

Produktdetaljer:
  • Mål igloo telt (længde x bredde x højde): ca. 110 x 110 x 95 cm
  • Mål Indisk telt (længde x bredde x højde): ca. 100 x 100 x 144 cm
  • Pladsbehov: (længde x bredde x højde): ca. 360 x 110 x 144 cm
  • Materialesammensætning: teltstof 100% polyester, teltstænger: Plast
  • Opmærksomhed
    Det anbefales at have voksne til at føre tilsyn. Legetøjet skal samles og adskilles af en voksen. Opbevar værktøj og små dele uden for små børns rækkevidde. Alle garanti- og garantikrav bortfalder i tilfælde af forkert håndtering.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

knorr®legetøj Tent City Zenovia grøn/blå
knorr®legetøj Tent City Zenovia grøn/blå
Vejl. pris¹ 395 kr
361 kr