Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
knorr® toys Play Tunnel Circle - grøn/blå

knorr® toys Play Tunnel Circle - grøn/blå


Vejl. pris¹
305 kr
Pris
302 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343302

EAN: 4049491554407

knorr® toys Play Tunnel Circle - grøn/blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dette kravlerør af vandafvisende teltstof vil bringe en masse glæde og sjov til dit barns værelse. Man kan komme ind i tunnelmidten gennem fire kravleindgange med en diameter på ca. 45 cm og har en åbning i midten med en diameter på ca. 50 cm, hvor de små kan stå op. Hvert af de fire rør er 98 cm langt. Takket være de fastgjorte snore kan tunnelen hurtigt foldes sammen igen og opbevares pladsbesparende.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 250 x 45 x 45 cm
  • Materiale: teltstof 100% polyester
  • Alder: Fra 3 år
Opmærksomhed
Det anbefales at have voksne til at føre tilsyn. Legetøjet skal samles og adskilles af en voksen. Opbevar værktøj og små dele uden for små børns rækkevidde. Alle garanti- og garantikrav fortabes i tilfælde af forkert håndtering.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

knorr® toys Play Tunnel Circle - grøn/blå
knorr® toys Play Tunnel Circle - grøn/blå
Vejl. pris¹ 305 kr
302 kr