knorr® toys Legetelt Boys - Løb!

knorr® toys Legetelt Boys - Løb!


 • knorr® toys Legetelt Girls - Løb!

229 kr
Pris 156 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
73 kr (32%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A213878

knorr® toys Legetelt Boys - Løb!
Flot telt fra knorr toys. Kan hurtigt bygges sammen. Af vandafvisende materiale og let at rengøre.

Egent til indendørs og udendørs brug. Døråbningen kan rulles op og sættes fast med en bånd. Med to vinduer. Taget og bunden spændes gennem to fleksible ringe og holdes stabilt gennem fire fiberglasstænger.

Detaljer:
 • Mål: 115 x 45 x 36 cm
 • Alder: fra 3 år.

 • Bemærk
  Ikke egnet for børn under 3 år. Det anbefales at en voksen holder øje. Lad ikke barnet lege i nærheden af trapper eller skråninger. Ikke egnet til transport af børn, spædbørn eller husdyr. Montering skal ske af en voksen. Værktøj samt smådele skal opbevares sikkert pgr. mindre dele, der kan sidde fast i halsen. Inden den tages i brug, skal alt emballage ryddes væk. Ved forkert brug bliver garantien ugyldig.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  knorr® toys Legetelt Boys - Løb!
  229 kr
  156 kr
  Top mærker