knorr® toys Kio dukkevogn - mørkeblå

knorr® toys Kio dukkevogn - mørkeblå


Pris
422 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287748

EAN: 4049491910302

knorr® toys Kio dukkevogn - mørkeblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Top moderne er og praktisk kombi dukke barnevogn ""Kio"" fra knorr® legetøj med justerbar hætte. Kan let konverteres til en sportsvogn, sikkerhedssele og et indkøbsnet er tilgængeligt. Et højdejusterbart drejehåndtag med blødt dæksel (ca. 38 - 68 cm) giver vognen mulighed for at vokse med dukkens mumie og køre med udsigt i kørselsretningen eller til dukkens mumie. Drejelige forhjul gør det nemt at styre vognen.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 62 x 39 x 68,5 cm
  • Farve: tec lilla
  • Materiale ramme: Metal l
  • Materiale omslag: 100% polyester
  • Velegnet til dukker op til en størrelse på 44 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 3 år. Overvågning anbefales af voksne. Lad aldrig barnet lege med legetøjet i nærheden af ??trapper eller skråninger. Dette legetøj er ikke egnet til børn, spædbørn eller kæledyr. Legetøjet skal sættes op og tages af en voksen. Opbevar værktøjer og små dele utilgængeligt for små børn. Fjern alle poser og emballagematerialer inden brug. Alle garanti- og garantikrav fortabes i tilfælde af forkert håndtering."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

knorr® toys Kio dukkevogn - mørkeblå
knorr® toys Kio dukkevogn - mørkeblå
422 kr