20% ekstra MODE rabat 👕
20% ekstra MODE rabat 👕
Kopiér koden
SGF13076
00
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!
knorr® toys Dukkevogn Liba - Enhjørning Lilla

knorr® toys Dukkevogn Liba - Enhjørning Lilla229 kr
Pris
203 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
26 kr-11%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A267030

EAN: 4049491168727

knorr® toys Dukkevogn Liba - Enhjørning Lilla
Top moderne og praktisk dukkekklapvogn "Liba" af knorr® legetøj med justerbar kaleche. Inkluderer sikkerhedssele og indkøbsnet. Et højdejusterbart styr med blød belægning (ca. 33 - 59 cm) gør at føreren kan vokse med dukkevognen

Detaljer:
  • Mål: 54 x 35 x 44 cm
  • Højdejusterbart håndtag: 33 til 59 cm
  • Idealt til dukker op til 46 cm.
  • Vægt: 1,4 kg.
  • Stel: Metal
  • Betræk: 100 % polyester
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet til børn under tre år pga. der medfølger mindre dele, der kan sætte sig i halsen. Det anbefales at en voksen holder øje. Lad ikke barnet lege i nærheden af trapper eller skråninger. Dukkevognen er ikke egnet til transport af børn, spædbørn eller husdyr. Montering skal ske af en voksen. Værktøj samt smådele skal opvebares sikkert pgr. mindre dele, der kan sidde fast i halsen. Inden dukkevognen tages i brug, skal alt embalage ryddes væk. Ved forkert brug bliver garantien ugyldig.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

knorr® toys Dukkevogn Liba - Enhjørning Lilla
229 kr
203 kr