Knorr® Toys Dukkevogn Coco - tec purple

Knorr® Toys Dukkevogn Coco - tec purple


599 kr
Pris
466 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
133 kr-22%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A238047

EAN: 4049491907821

Knorr® Toys Dukkevogn Coco - tec purple
Det praktiske samt flotte sæt "Coco" er udstattet med et højdejusterbart styr (fra 43 - -82 cm). Uanset om bilen bruges med en barnevogn eller som klapvogn - ser den altid godt ud! De doppelte svejehjul gør modellen særlig manøvredygtig. Udrustet med et ganske praktisk indkøbsnet, således at dit barn fx kan transportere ynglingsting eller ting til dukken.

Detaljer:
 • Mål: 55 x 43 x 81 cm
 • Barnevogn Mål: 52 x 25 x 14 cm
 • Alder: fra 3 år

 • OBS
  Ikke egnet til børn under 3 år, da det indeholder mindre dele, der kan sidde fast i halsen. Det anbefales at en voksen holder øje. Lad ikke barnet lege i nærheden af trapper eller skråninger. Dukkevognen er ikke egnet til transport af børn, spædbørn eller husdyr. Montering skal ske af en voksen. Værktøj samt smådele skal opvebares sikkert pgr. mindre dele, der kan sidde fast i halsen. Inden dukkevognen tages i brug, skal alt embalage ryddes væk. Ved forkert brug bliver garantien ugyldig.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topseller

  Knorr® Toys Dukkevogn Coco - tec purple
  599 kr
  466 kr