knorr® toys Dukkeklapvogn Liba - tec green

249 kr
Pris
225 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A238124

EAN: 4049491168833

knorr® toys Dukkeklapvogn Liba - tec green
Takket være det højdejusterbare styr (ca. 33 - -59 cm) vokser dukkevognen med dit barn. Dukkevognen byder på plads til dukker op til 46 cm. En sikkerhedssele forhindrer, at dukken faler ud af vognen. Dukkeklapvognen kan nemt klappes sammen og er dermed særlig praktisk at opbevare. Dukkevognen er udstattet med et indkøbsnet under siddefladen.

Detaljer:
 • Mål: 54 x 35 x 44 cm
 • Alder: fra 3 år

 • OBS
  Ikke egnet til børn under 3 år, da det indeholder mindre dele, der kan sidde fast i halsen. Det anbefales at en voksen holder øje. Lad ikke barnet lege i nærheden af trapper eller skråninger. Dukkevognen er ikke egnet til transport af børn, spædbørn eller husdyr. Montering skal ske af en voksen. Værktøj samt smådele skal opvebares sikkert pgr. mindre dele, der kan sidde fast i halsen. Inden dukkevognen tages i brug, skal alt embalage ryddes væk. Ved forkert brug bliver garantien ugyldig.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Anmeldelser

  Produktbedømmelser fra vores kunder - knorr® toys Dukkeklapvogn Liba - tec green
  Gennemsnitlig produktbedømmelse:
  5 Bedømmelse
   
  2
   
  2
   
  1
   
  0
   
  0
  eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
  Anmeldelser

  Vores Topseller

  knorr® toys Dukkeklapvogn Liba - tec green
  249 kr
  225 kr