10% mandagsrabat!
10% mandagsrabat!
Kopiér koden:
MFMK5273
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!

Erstatningsforslag til udsolgte artikler

knorr® toys Dukkeklapvogn Jogger Lio - Blå Enhjørning
p.t. udsolgt

knorr® toys Dukkeklapvogn Jogger Lio - Blå EnhjørningPris
193 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268657

EAN: 4049491165764

knorr® toys Dukkeklapvogn Jogger Lio - Blå Enhjørning
Top moderne og praktisk dukkekklapvogn "Jogger Lio" af knorr® legetøj med justerbar kaleche. Inkluderer sikkerhedssele og indkøbsnet. Et højdejusterbart styr med blød belægning (ca. 33 - 59 cm) gør det muligt for føreren at vokse med vognen.

Detaljer:
  • Mål: 59 x 35,5 x 63,5 cm
  • Ideelt til dukker op til 46 cm.
  • Vægt: 1,55 kg
  • Materiale stel: Metal
  • Materiale betræk: 100 % polyester
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet til børn under tre år pga. der medfølger mindre dele, der kan sætte sig i halsen. Det anbefales at en voksen holder øje. Lad ikke barnet lege i nærheden af trapper eller skråninger. Dukkevognen er ikke egnet til transport af børn, spædbørn eller husdyr. Montering skal ske af en voksen. Værktøj samt smådele skal opvebares sikkert pgr. mindre dele, der kan sidde fast i halsen. Inden dukkevognen tages i brug, skal alt embalage ryddes væk. Ved forkert brug bliver garantien ugyldig.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller