knorr® toys dukke buggy Liba - bær

knorr® toys dukke buggy Liba - bærPris
244 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287741

EAN: 4049491168314

knorr® toys dukke buggy Liba - bær
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Top moderne er og praktisk dukkebuggy ""Liba"" fra knorr® legetøj med justerbar hætte. Inkl. Sikkerhedssele og indkøbsnet. En højdejusterbar glider (ca. 33 - 59 cm) gør det muligt for buggy at vokse med dukkens mumie.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner ( længde x bredde x højde): 54 x 35 x 44 cm
  • Farve: bær
  • Materiale ramme: Metal l
  • Materiale omslag: 100% polyester
  • Egnet til dukker op til 46 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 3 år. Overvågning anbefales af voksne. Lad aldrig barnet lege med legetøjet i nærheden af ??trapper eller skråninger. Dette legetøj er ikke egnet til børn, spædbørn eller kæledyr. Legetøjet skal sættes op og tages af en voksen. Opbevar værktøjer og små dele utilgængeligt for små børn. Fjern alle poser og emballagematerialer inden brug. Alle garanti- og garantikrav fortabes i tilfælde af forkert håndtering."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

knorr® toys dukke buggy Liba - bær
244 kr