❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
knorr® legetøj legetelt pink white stars

knorr® legetøj legetelt pink white stars


Pris
172 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A311096

EAN: 4049491555428

knorr® legetøj legetelt pink white stars
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Uanset om det er som en nuttet hule på børneværelset eller som vind- og solbeskyttelse i haven - dette børnetelt i pink prinsesse Design fra knorr toys kan bruges på mange måder og er også meget sjovt for de små. Teltet er lavet af vandafvisende stof, som er let at tørre af. Legeteltet har to gazevinduer, hvorigennem de små kan kigge ud. Taget og gulvet er spændt op af to fleksible ringe og holdes oppe af fire glasfiberstænger. Diameter: 105 cm; Højde: 135 cm

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 105 x 105 x 135 cm.
  • Materialesammensætning: teltstof 100% polyester 300D, teltstænger: Glasfiber
  • vægt: 1,2 kg
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 3 år på grund af de små dele, der kan sluges - risiko for kvælning! Det anbefales at have voksne til at føre tilsyn. Legetøjet skal samles og adskilles af en voksen. Opbevar værktøj og små dele uden for små børns rækkevidde. Alle garanti- og garantikrav fortabes i tilfælde af forkert håndtering.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

knorr® legetøj legetelt pink white stars
knorr® legetøj legetelt pink white stars
172 kr